Pszoriázis tanácsadó bemutatkozása

Kedves Érintett/Érdeklődő!

Köszöntöm az oldalon, Maros Tünde vagyok, a PTE Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinikán futó Átváltozás Pszoriázis Program tanácsadója.

1993-ban kezdtem meg pályafutásomat az egészségügy területén, immár több mint 20 éve. Ezen időszak alatt Budapesten és Pécsen is lehetőségem nyílt számos területen kipróbálni magam. 2008-tól dolgozom a pécsi Bőrklinika ambulanciáján, így elmondhatom, hogy az elmúlt 6 évben közelről megismerkedtem a pikkelysömör kezelési lehetőségeivel és az érintettek igényeibe is mélyebben bele láthattam.
Az Átváltozás program az érintettek, vagyis az Ön igényeire koncentrál, hogy a megfogalmazott szükségletekre szakmailag alátámasztott válaszokat adjon.
Azért dolgozom, hogy minden érdeklődő megfelelő ismeretekkel rendelkezzen a betegségről, a tünetekről, azok kezelési módjairól, valamint a mindennapi élet során tapasztalt nehézségek leküzdéséről. A program célja az, hogy ne maradjanak megválaszolatlan kérdések, vagy rosszul kommunikált információk, amelyek negatívan befolyásolhatják a kezelések hatékonyságát.

Szeretettel várom a jelentkezését, keressen bizalommal!

Üdvözlettel:

Maros Tünde

M2