Információs portál pszoriázissal élőknek

kep1

A több mint 100 éves gyógyszeripari múlttal rendelkező LEO Pharma a hosszú évek alatt felhalmozott bőrgyógyászati tapasztalatait felhasználva, valamint a betegek visszajelzései alapján alkotta meg a betegtámogató, információs weboldalát, melynek célja, hogy a betegeket és környezetüket is segítse a betegséggel való együttélésben és a tünetek megfelelő kezelésében.
Az oldal tartalmát egészségügyi szakemberekkel együtt állították össze, a nyelvezet kialakításában fő szempont volt, hogy mindenki számára közérthető módon fogalmazzák meg a tünetek kezelésével kapcsolatos teendőket. A témák összeállításánál figyeltek arra, hogy praktikus, a mindennapi élet során felmerülő élethelyzetekre, problémákra adjanak válaszokat.
Az ingyenes, reklámmentes www.qualitycare.hu kialakítása esetén figyelmet fordítottak rá, hogy minden regisztráló a saját életkorának megfelelő képekkel találkozzon a belépés után, hogy ezzel is erősítsék a felhasználókban „az oldal értük van, és róluk szól” érzést.
A témák között az érdeklődők olvashatnak többek között az orvosi vizitre való felkészülésről, hogyan beszéljenek a betegségükről a környezetükkel, a stressz hatásairól és néhány relaxációs technikáról. Az oldal tudatosságra, a terápiában való aktív részvételre buzdítja a regisztrálókat, valamint felhívja a figyelmüket az orvossal való együttműködés fontos szerepére és az utasításai pontos betartására, mert csak így közös erővel és odafigyeléssel lehet ezt a jelenleg még gyógyíthatatlan, krónikus bőrbetegséget karban tartani.